foto printWie zijn wij?

Euroboards is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige printplaten. Wij focussen ons daarbij op Prototyping en Pilot producties. Het volledige proces is geautomatiseerd en we maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken. Ook bij kleine series worden de printplaten machinaal bestukt.

Euroboards onderscheidt zich door haar expertise en ervaring; onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals met specifieke kennis in hun vakgebied. Daarbij hebben wij de beschikking over de modernste machines die een kwalitatief hoogwaardig eindproduct tot in de micrometer garanderen. Zo wordt bij alle printplaten de pasta aangebracht door middel van een stencil/screen en werken wij uitsluitend met Vaporfase.

Essemtec CSM7200VESSEMTEC_CSM

Euroboards heeft de beschikking over een Essemtec CSM 7200-V. De CSM7200 van Essemtec is een automatische SMD pick & place machine voor de flexibele fabricage van kleine series. Deze machine is voorzien van een dispenser met Archimedes-schroef. Voor het plaatsen van BGA’s en flatpackages maakt de Essemtec gebruik van Vision-techniek.

Mogelijkheden

  • SMD assemblage
  • Trough Hole assemblage
  • Enkel- & dubbelzijdige SMD assemblage
  • Combinatie van SMD en Trough Hole assemblage
  • Prototype assemblage

Mocht u vragen hebben of benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan vooral contact met ons op!

 

 

jibberOver Euroboards